Waarom overnachten in onze luxe appartementen in Domburg - Zeeland?

 

Midden in het pittoreske centrum van de oudste badplaats van Nederland vindt u n van de meest beeldbepalende gebouwen van Domburg: het 19e eeuwse Koetshuis. 

Dit statige Koetshuis werd in vervlogen tijden door de landadel gebruikt voor de stalling van haar koetsen en rijtuigen.  In 2004 is het pand in authentieke stijl teruggebracht en herbergt sindsdien onze ruime en luxueus opgezette luxe appartementen (koetsementen").  

Alhoewel de luxe appartementen zich midden in het centrum van Domburg bevinden is de ligging daarentegen erg rustig en gemoedelijk.

Daarnaast ligt het strand en de bossen op een steenworp afstand (circa 150 meter).

 

 

De sfeervolle koetsementen zijn,  ieder op zich,  uniek en hebben een oppervlakte varirend van 60 tot 80 m2 en beschikbaar voor maximaal 4 personen.

De koetsementen zijn in koloniale stijl ingericht en ademen een rustieke en luxe sfeer uit. Daarnaast is het uitzicht van de koetsementen op bepaalde plaatsen adembenememd.

 

 

 

          Ieder koetsement is voorzien van:

   een aparte woonkamer met televisie, dvd- en cd-speler, tweezitsbank en 2 relax-fauteuils alsmede een eethoek voor 4 personen

   een mooie badkamer met bubbelbad, aparte douche, wastafel en toilet

   twee slaapkamers met boxspringbedden van hotelkwaliteit (n van de twee slaapkamers is tevens voorzien van televisie)

   een keukenhoek met combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast (met vriesvakje) en compleet servies.

   ruim voldoende kastruimte

   tussen 15 mei en 15 september: een gratis eigen strandcabine (inclusief 2 strandstoelen, een tafel  en windschermen)

   een gratis eigen parkeervergunning (zie a)

   indien gewenst: kinderbed en/of kinderstoel

   gratis airconditioning

   rookvrij

a) In 2005 is het parkeerbeleid in Domburg drastisch gewijzigd. Het is voor niet-inwoners niet meer mogelijk om binnen de kern van Domburg te

parkeren. Daarom hebben wij voor ieder appartement een parkeervergunning voor de kern Domburg beschikbaar.

 

       Uw overwegingen om n van onze Koetsementen te huren:

  De Koetsementen zijn centraal gelegen maar ook slechts 150 meter van het strand en bos verwijderd 

  U overnacht in stijl in een beeldbepalend 19e eeuws monumentaal pand

  De koetsementen zijn bijzonder luxueus ingericht en onder meer voorzien van meerdere televisies, CD- en DVD-speler, bubbelbad en combimagnetron

  Eigen gratis parkeervergunning

  Eigen gratis strandcabine

  Gratis airconditioning

Vakantiewoning Zeeland: Luxe (grote) vakantiewoning te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuis te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuisje te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe appartement te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiewoning Zeeland: Luxe (grote) vakantiewoningen te huur (vanaf 55 Euro per dag) in Domburg - Zeeland - Nederland, met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuizen te huur in Domburg - Zeeland - Nederland (vanaf 55 Euro per dag), met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe vakantiehuisjes te huur in Domburg - Zeeland - Nederland (vanaf 55 Euro per dag), met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantiehuis Zeeland: Luxe appartementen in Domburg - Zeeland - Nederland te huur (vanaf 55 Euro per dag) , met bubbelbad, gratis parkeervergunning en strandcabine (zomerseizoen).

Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.  Vakantie in Zeeland, vakantiehuis in Zeeland, Vakantiehuisje in Zeeland, vakantie Zeeland, Appartement in Zeeland, Vakantieverblijf in Zeeland.